Πιστοποιημένοι Ανελκυστήρες με Ευρωπαϊκά Πρότυπα από την Svarnas – Lifts

Οι ανελκυστήρες της εταιρίας μας διακρίνονται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αισθητική τους. Όλες οι εγκαταστάσεις ακολουθούν τις προδιαγραφές και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η εταιρεία μας “Svarnas – Lifts”, αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την πιστοποίηση νέων ανελκυστήρων. Καθώς και την συντήρηση, τεχνική υποστήριξη αλλά και την αναβάθμιση παλαιότερων ασανσέρ.

Εγκατάσταση Συντήρηση

Ποιος Τύπος Ανελκυστήρα Είναι Ιδανικός για την δικιά σας περίπτωση;

Οι ανελκυστήρες αποτελούν σημαντικό κομμάτι του κάθε κτηρίου. Προσαρμόζονται ευέλικτα με βάση τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις από την απλή πολυκατοικία ως και το πιο περίπλοκο πολυκατάστημα.

Ανελκυστήρες ενεργειακής κλάσης

1. το ECO TECHNOLOGY SVK1 το οποίο μελετήθηκε και εφαρμόστηκε σε παλαιούς υδραυλικούς ενεργοβόρους ανελκυστήρες.

Με το ECO TECHNOLOGY SVK1 πετυχαίνουμε :

  • Eξοικονόμηση ενέργειας από 40-50%
  • Διόρθωση συνημίτονου στο δίκτυο (όπως συνιστάται από 7/09)
  • Διαχείριση κινητήρα και βαλβίδων ηλεκτρονικά
  • Χαμηλές θερμοκρασίες στο δοχείο με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ζωή στα λάδια και λιγότερη ρύπανση στο περιβάλλον

 

2. Το ECO TECHNOLOGY SVΜ1 το οποίο μελετήθηκε και εφαρμόστηκε σε παλαιούς ηλεκτρομηχανικούς ενεργοβόρους ανελκυστήρες.

Με το ECO TECHNOLOGY SVΜ1 πετυχαίνουμε :

  • Εξοικονόμηση ενέργειας από 40-50%
  • Διόρθωση συνημίτονου στο δίκτυο (όπως συνιστάται από 7/09)
  • Έλεγχος χειρισμού του κινητήρα με βελτίωση στο 100% της κίνησής του και έλεγχος σταματήματος ηλεκτρονικά
  • Χαμηλότερες θερμοκρασίες στον κινητήρα και στα φρένα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ζωή και λιγότερη ρύπανση στο περιβάλλον

 

Τρόποι πληρωμής των συστημάτων ECO TECHNOLOGY SVK1 και ECO TECHNOLOGY SVΜ1:

  • Προκαταβολή 20% και 12 ισόποσες δόσεις άτοκα
  • Προκαταβολή 20% και εξόφληση μετά το πέρας της εργασίας με έκπτωση 10%

Σημείωση: Με τα χρήματα που θα εξοικονομείτε από την κατανάλωση ρεύματος (ανάλογα με την χρήση) γίνεται απόσβεση του συστήματος σε 12 -18 μήνες.

Ανελκυστήρες ηλεκτρομηχανικοί

Οι ηλεκτρομηχανικοί ανελκυστήρες είναι ο πιο κοινός τύπος των ανελκυστήρων. Ο θάλαμος του ανελκυστήρα τραβιέται με τη βοήθεια τροχαλίών και συρματόσχοινων. Το βάρος του θαλάμου αντισταθμίζεται με βάση ένα αντίβαρο.

Σήμερα, ορισμένοι ηλεκτρομηχανικοί ανελκυστήρες χρησιμοποιούν επίπεδους ιμάντες χάλυβα ως σχοινιά έλξης τους, αντί των συμβατικών συρματόσχοινων. Οι επίπεδοι ιμάντες χάλυβα είναι εξαιρετικά ελαφριοί, λόγω του πυρήνα τους από ίνες άνθρακα. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, η κατανάλωση ενέργειας σε πολυώροφα κτίρια μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

Ανελκυστήρες υδραυλικοί

Οι Υδραυλικοί ανελκυστήρες είναι ανελκυστήρες που κινούνται με ένα έμβολο που κινείται μέσα σε έναν κύλινδρο. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας αντλεί λάδι στον κύλινδρο για να μετακινήσει το έμβολο. Το έμβολο σηκώνει ομαλά την καμπίνα του ανελκυστήρα. Οι ηλεκτρικές βαλβίδες ελέγχουν την απελευθέρωση του λαδιού για μια απαλή κάθοδο.

Οι Υδραυλικοί ανελκυστήρες χρησιμοποιούνται ευρέως σε κτίρια έως πέντε ή έξι ορόφων. Αυτοί οι ανελκυστήρες, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν σε ταχύτητες έως και 61 μέτρα (200 πόδια) ανά λεπτό, δεν χρησιμοποιούν την μεγάλη επιβάρυνση μηχανημάτων ανύψωσης με τον ίδιο τρόπο με τους ηλεκτρομηχανικούς.

Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (Τύπου MRL)

Βρέθηκε η λύση για τον χώρο τον οποίο καταλάμβανε το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα. Επιτέλους κατασκευάστηκε ο τύπος MRL LIFT ο οποίος αφορά και τους υδραυλικούς αλλά και τους ηλεκτρομηχανικούς ανελκυστήρες οι οποίοι δεν χρειάζεται να καταλαμβάνουν κανέναν χώρο εκτός του φρέατος.

Όλα τα μηχανήματα τοποθετούνται μέσα στο φρεάτιο και το μόνο που είναι εκτός του φρέατος είναι ο πίνακας ο οποίος τοποθετείται μέσα σε ερμάριο το οποίο βρίσκεται κολλητά και έξω από το φρεάτιο, με αποτέλεσμα να μένουν όλοι οι χώροι ελεύθεροι για να αξιοποιηθούν όπως επιθυμεί ο καθένας.