ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ

Οι ανελκυστήρες Α.Μ.Ε.Α. αποτελούν μια ειδική κατηγορία. Η εταιρία μας υποστηρίζοντας τα άτομα με κινητικά προβλήματα (και όχι μόνο) κατασκευάζει ανελκυστήρες οι οποίοι έχουν μελετηθεί με γνώμονα τις ανάγκες των Α.Μ.Ε.Α. δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνουν με άνεση, ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Σε κάθε είδος και τύπο ανελκυστήρα Α.Μ.Ε.Α. μεριμνούμε για την ποιότητα της κίνησης και την άψογη εξυπηρέτηση των χρηστών.

 

Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ – Αναβατόρια – Πλατφόρμες

Κατανοώντας την ανάγκη κάθε ανθρώπου για αυτονομία και εύκολη μετακίνηση ακόμη και σε χώρους με περισσότερα από ένα επίπεδα, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα αυτόματης προσπέλασης με αυτόματες θύρες φρεατίου-θαλάμου, αναγγελία ορόφων, κομβία αφής braille, ηχητικά σήματα, κομβιούχους κουπαστής, συστήματα ενδοεπικοινωνίας κτλ.

Εκτός από τα ασανσέρ προσφέρουμε λύσεις και με ανυψωτικά μηχανήματα. Ειδικά αναβατόρια σκάλας (ο χρήστης χωρίς το καροτσάκι κάθεται στο κάθισμα και ανεβαίνει ή κατεβαίνει) ή πλατφόρμες (ο χρήστης με το καροτσάκι ανεβαίνει στην πλατφόρμα και ανεβαίνει ή κατεβαίνει) ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και φυσικά τις δυνατότητες του κτιρίου. Μαζί θα επιλέξουμε την ιδανική για εσάς λύση.

Η άριστη τεχνογνωσία και συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας στο κομμάτι των ανελκυστήρων, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων την ιδανική για εσάς λύση που θα συνδυάζει αισθητική και υψηλή απόδοση. Και επειδή πιστεύουμε πως όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια πιο άνετη ζωή, η εταιρεία μας παρέχει extra έκπτωση σε άτομα που ανήκουν στην κατηγορία Α.Μ.Ε.Α.