Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή ανελκυστήρων παντός τύπου καθώς και την πιστοποίηση των παραπάνω διαδικασιών.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των ανελκυστήρων, το έμπειρο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό, η επιλογή εξαρτημάτων από τους πιο αξιόπιστους οίκους, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Εγκατάσταση ανελκυστήρα: Τύποι ασανσέρ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των παρακάτω τύπων ασανσέρ:
Υδραυλικοί ανελκυστήρες
Ηλεκτρομηχανικοί ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες ενεργειακής κλάσης
Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο
Ανελκυστήρες μεγάλων ή μικρών φορτίων
Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ
Ανελκυστήρες ειδικών προδιαγραφών (αντισεισμικοί, για κτίρια χωρίς πρόβλεψη ανελκυστήρα, εξωτερικοί ανλεκυστήρες)

Εγκατάσταση ανελκυστήρα: Προσαρμόζοντας το ασανσέρ σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Η μελέτη και η εκτέλεση του έργου γίνεται πάντοτε με βάση την κατασκευή, τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Διαφορετικές ανάγκες έχει μια μονοκατοικία από μια πολυκατοικία, ένα ξενοδοχείο από ένα εμπορικό κατάστημα, ένα γραφείο από ένα νοσοκομείο.
Η εταιρεία μας αφού εξετάσει προσεκτικά κάθε παράμετρο, δηλαδή την επιθυμητή ταχύτητα, το ύψος του κτιρίου, τον αριθμό των ορόφων, την συσχνότητα χρήσης του ασανσέρ, θα σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή
Πριν προχωρήσουμε την εγκατάσταση, ελέγχουμε το φρεάτιο και κάνουμε το μηχανολογικό σχέδιο εγκατάστασης. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η τήρηση των κανονισμών και όλων των διαδικασιών ασφαλείας. Φυσικά κινούμαστε πάντοτε εντός χρονοδιαγράμματος και ολοκληρώνουμε πάντα τις εργασίες μας στον συμφωνημένο χρόνο.
Εγκατάσταση ανελκυστήρα: Εξοπλισμός
Ο εξοπλισμός μας διατίθεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο όπως η Kleemann, η Moris, η Metron, η Sta. Ge Hellas και η Gavalas, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας της Ε.Ε.