Εδώ θα βρείτε τους σημαντικότερους προμηθευτές μας:

Kleeman

Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983, με την υποστήριξη και τεχνογνωσία της Γερμανικής KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 10 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Metron

Εδώ και χρόνια, τα προϊόντα της Metron έχουν συνδεθεί με την αξιοπιστία και την ασφάλεια, οι οποίες εξασφαλίζονται διαρκώς μέσα από τις αξιολογήσεις που γίνονται, καθώς και τις πιστοποιήσεις που κατέχει η εταιρεία.

 

Moris

Η MORIS Italia ιδρύθηκε το 1981. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Malgesso (μερικά χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνο). Από τις απαρχές η MORIS συνεργάστηκε με σημαντικόυς διεθνείς ομίλους, έχοντας κερδίσει μια εξαιρετική φήμη στη διεθνή αγορά.

 

Sta.Ge Hellas

Η Sta.Ge HELLAS είναι η μεγαλύτερη εταιρία συστημάτων αυτοματισμού για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Προωθεί την καινοτομία, επιβάλλει την ποιότητα και υιοθετεί την τεχνολογία. Αναβαθμίζει με τα συστήματά της τους ανελκυστήρες και “αλλάζει επίπεδο” καθημερινά σε χιλιάδες ανθρώπους.

 

Gavalas

Η εταιρεία ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 με στόχο την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των τεχνικών γραφείων ανελκυστήρων τόσο στον τομέα της εγκατάστασης όσο και στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της επισκευής. Κατασκευάζει ανοξείδωτες κατασκευές όπως κομβιοδόχες απλές, θαλάμου, τύπου πάνελ, μετώπες, κουπαστές με μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών σε ασυναγώνιστους χρόνους.

 

GMV MARTINI S.p.A

Η εταιρεία GMV MARTINI S.p.A. ιδρύθηκε το 1958 και σήμερα έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα στον χώρο της κατασκευής ανελκυστήρων. Κατέχει το 30% των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και το 50% στην Ευρώπη.